canlı destek

Tarihçe

1970’li yıllara kadar Genel Sekreter Nurettin AŞIKHAN tarafından yürütülen Kurul İşleri; Üniversitemiz Yönetim Kurulunun 22.01.1974 tarihli 28/3 sayılı ve Senatonun 29.01.1974 tarihli 24/13 sayılı kararlarıyla, “Kurul İşleri Bürosu” adına alarak resmi olarak kurulmuştur.

Birim; senato ve yönetim kurulu toplantılarına ilişkin işlemlerin yoğunluğu, toplantılarda alınan kararların arşivlenmesi, taranması, ilgili birimlere sevki, Rektör’ün özel yazışmaları ve mevzuatı ilgilendiren işlerin zamanında ve hatasız yürütülmesi gibi nedenlerle “Şube Müdürlüğü” haline getirilmiştir.

Kurulduğu günden itibaren Genel Sekreterliğe bağlı olarak görev yapan Kurul İşleri Şube Müdürlüğü, 2011 – 2016 yılları arasında Personel Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını yürütmüş, Genel Sekreterlik Makamının 03.02.2016 tarih ve 665 sayılı yazısı ile tekrardan Genel Sekreterlik idari teşkilatına bağlanmıştır.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ