Ege Üniversitesi Yemek Servis ve Hizmetleri Yürütme ve Denetim Kurulu
Kuruluş Amacı ve Faaliyetleri:
Üniversitemiz Senatosunun 13.11.2018 tarihli ve 18/1 sayılı kararıyla kabul edilen "Ege Üniversitesi Yemek Servis ve Hizmetleri Yürütüme Kurulu Yönergesi"nin 5. ve 6. maddeleri uyarınca, 24.12.2019 tarihli ve 405184 sayılı Rektörlük oluruyla kurulmuştur. Sekreteryası Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yapılmaktadır.
Ege Üniversitesi Yemek Servis ve Hizmetleri Yürütme Kurulu Üyeleri;
Aysel ILDIZLI (Başkan) | Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Nizam Fatih CANTİMUR (Muhasip Üye) | Bergama Meslek Yüksekokulu |
Mustafa BOZATLI (Üye) | Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Yedek Üyeler:
Özgür KAYA | Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Tahir NALDÖGEN | Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Fırat KATILMIŞ | Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Ege Üniversitesi Yemek Servis ve Hizmetleri Denetim Kurulu Üyeleri;
Prof. Dr. Halil ŞEN | Su Ürünleri Fakültesi |
Nedim HANT | Genel Sekreter Yardımcılığı |
Dicle SAZAN | Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı |