Çerez Örnek

Ege Üniversitesi Yemek Servis ve Hizmetleri Yürütme ve Denetim Kurulu

 

 

Kuruluş Amacı ve Faaliyetleri:

 

Üniversitemiz Senatosunun 13.11.2018 tarihli ve 18/1 sayılı kararıyla kabul edilen "Ege Üniversitesi Yemek Servis ve Hizmetleri Yürütüme Kurulu Yönergesi"nin 5. ve 6. maddeleri uyarınca, 24.12.2019 tarihli ve 405184 sayılı Rektörlük oluruyla kurulmuştur. Sekreteryası Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yapılmaktadır.

 

Ege Üniversitesi Yemek Servis ve Hizmetleri Yürütme Kurulu Üyeleri;

Aysel ILDIZLI (Başkan) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Nizam Fatih CANTİMUR (Muhasip Üye) Bergama Meslek Yüksekokulu
Mustafa BOZATLI (Üye) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

 

Yedek Üyeler:

 

Özgür KAYA Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Tahir NALDÖGEN Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Fırat KATILMIŞ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

 

Ege Üniversitesi Yemek Servis ve Hizmetleri Denetim Kurulu Üyeleri;

Prof. Dr. Halil ŞEN Su Ürünleri Fakültesi
Nedim HANT Genel Sekreter Yardımcılığı
Dicle SAZAN Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

 

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ